Online İşlem Merkezi
Sınav Sonuçları
Giriş
Yardım
ÖZ-DE-BİR, GÜVENDER, TÖDER’DEN BASIN AÇIKLAMASI: Milli Eğitim Bakanı Sayın DİNÇER’i Ziyaret
3.11.2012 ÖZ-DE-BİR, GÜVENDER, TÖDER’DEN BASIN AÇIKLAMASI

Ankara: 3 Kasım 2012

Milli Eğitim Bakanı Sayın DİNÇER’i Ziyaret

Ülkemizdeki özel dershaneleri temsil eden üç dernek ÖZ-DE-BİR, GÜVENDER, TÖDER yöneticilerinden oluşan heyet, 2 Kasım 2012 Cuma günü Sayın Bakan Prof. Dr. Ömer DİNÇER’i ziyaret ederek son zamanlarda dershanelerle ilgili tartışmalara ilişkin  bir görüşme gerçekleştirmişlerdir.

Dernek temsilcileri bu görüşmede ülkemizdeki dershane gerçeğini, özel dershanelere duyulan ihtiyacı,  dershanelerin eğitim sistemimize katkılarını… dile getirmişler; dershanelerin yokluğunda karşı karşıya kalınabilecek olumsuzlukları vurgulamışlar ve bu durumda yaşanabileceklerden duyulan kaygılara dikkat çekmişlerdir.

Görüşmede Sayın Bakana dershanelerden gelecekte daha etkili nasıl yararlanılabileceğine ilişkin önerilerin de yer aldığı kısa bir rapor sunulmuştur.

Sayın Bakan, dernek temsilcilerini büyük bir dikkatle dinlemiş; dile getirilen endişeleri anladığını, iletilen dilek ve önerileri değerlendireceğini, zaten konuyla ilgili çalışmaların sürdürüldüğünü ancak henüz somutlaşmış  bir durum olmadığını, çalışmalar olgunlaştığında sektörle paylaşılacağını,  kurumları ve çalışanları mağdur edecek bir yol izlenmeyeceğini ve herkes için yararlı olacak bir çalışma yapacaklarını belirtmişlerdir.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

ÖZ-DE-BİR, GÜVENDER, TÖDER Temsilcileri